lunes, 31 de octubre de 2011

Restauració de la sisqueta 3.

Ja tenim una foto espía que ens ha enviat el pintor per veure el resultat final del color. És un blau cel amb vinils plata. Aquesta primavera quedarà única.

Llegir més...

Restauració 125L. Tercera sessió. Xapejant.

Quedem ben aviat, les 9h que per un diumenge ja és, per continuar arreglant la xapa. Es a dir, avui farem de xapistes, que no de xaperos.
Després de dedicar un temps obligat a l'alimentació del cos, comencem a lijar els desperfectes. Així que com Manolo y Benito ens podem mans a l'obra.

Aquí Manolo:


Aquí Benito:

Obrim els forats per pulir-los i fer-los de forma regular.


Tallem els trossos de xapa de 1mm per omplir els forats. Més tard els soldarem.




La cantodanda del cofano ens va donar força feina ja que s'ha de fer amb dos trossos: un al lateral curvat i un altre per la part de baix.

Escalfant la xapa per donar-li forma.

L'escut té una petita imperfecció degut a un cop que va rebre, l'hem de fer tornar al seu lloc amb un ferro que faci de guia i uns sergents.




Finalment em disposo a provar el xassís per comprovar que haigi quedat ben aliniat.


Ja temim feina avançada per quan tinguem la sordadora de fil (por favor Manolo, que sea rápido).
Llegir més...

lunes, 17 de octubre de 2011

Restauració 125L. Segona sessió. Imprimació bàsica.

Seguim amb la restauració. Ja ens ha arribat el xassís i les peces xorrejades. Estan ben netes de òxid i pintura vella. Almenys tenia 3 kilos de mini que s'havía de treure. Així que ara toca imprimar-la per que no comenci el procés de rovell

Primer de tot i pas importantíssim és anar a esmorzar al xiringuito de Corbera. Amb això ja fem mig matí.

Un cop arribem en posem ja a la segona tasca que em vingut a fer. Preparem les peces ben posades a la "cabina" de pintar, just a sobre d'on es fa l'hort. Després de tant disolvent i producte químic els tomàquets sortiran amb 3 ulls.





Preparem la barreja de disolvent i imprimació.




Com es pot observar, ens prenem molt seriosament el tema de riscos laborals: ni guants, ni mascareta, ni res de res.






Finalment ha quedat força bé, jo ja la deixaria així. La deixem assecar i el proper pas serà arreglar els desperfectes de la xapa.

Llegir més...

martes, 4 de octubre de 2011

Restauració 125L. Primera sessió. Desmuntatge.

Dons tenim nova joguina per passar l’estona. Hem comprat una 125L de l’any 1962 en molt bon estat i bastant sencera. Ve de Lleida.

Comencem el procés de restauració desmuntant-la de dalt a baix per portar-la a sorrejar i treure els quilos de pintura mini que porta a sobre. De fet, gràcies a això s’ha conservat força bé.








Llegir més...