domingo, 29 de abril de 2012

Ruteta pel Montseny

Collonuda la ruta del diumenge que vam fer, tant per la ruta com per la companyia. Érem 6: Pere, Oriol, Jordi, Goro, Mari Carmen i jo. I les nostres estimades Vespes: una Súper, un 160, una 150, una TX i una Primavera T3. Totes variades i de èpoques diferents.

Sobre el mapa planejo el següent:

- Sortida 6 de la ronda de Dalt direcció Parets.
- Parets - Lliça d'avall - Bigues - Sant Feliu de Codines - Castellterçol (31 Km)
- Parada per esmorzar
- Castellterçol - Moià - Tona - Seva - El Montseny (52 Km)
- Parada per refrigeri
- Montseny - Villalba Sasserra - Llinars - Cardedeu - Granollers - Parets (40 Km)

Total, 123 Km més el que cadascú té fins a casa seva.




La jornada va ser molt assolejada, la nit anterior havia plogut molt i em pensava que no podríem sortir, però hi ha un àngel de la guàrdia per allà a dalt que va en Vespa i ens va concedir sol tot el dia que va assecar les carreteres.

Així que a les 8:30 surten de la sortida 6 de la ronda de Dalt: Oriol, Jordi i Pere. Passen per Parets on jo ja els espero. Agafem la carretera cap a Lliçà – Bigues – Sant Feliu de Codines i arribem a Castellterçol on ens esperen en Goro i la Mari Carmen.



Òbviament fem el millor de la ruta: esmorzar.


Ja se sap que els Vesperos fan poc esforç, no som com els que van en bicicleta. Per tant necessitem poques calories i ens prenem uns minientrepans de llom amb un suc de civada natural.
El temps de la sobretaula és el millor temps invertit on ens expliquem històries i experiències pròpies. També es discuteixen i es debaten temes calents. Com el moment que el Pere ens va il•luminar amb la seva saviesa que el caracteritza , fent-nos veure que en una Lambretta quan es gira el manillar, la roda no gira. No sabem quantes cerveses portava abans de esmorzar, però dono fe que allà només en va prendre una. Ho sento Pere, havía de sortir.


Després del petit esmorzar enfilem cap a Moià i trenquem cap a Seva on fem una parada tècnica per posar suc al 2% a els nostres muntures. Per cert Pere, em deus 6€ de benzina.



Continuem rodant i la carretera ens porta pujant cap a Collformic. Xula la carretera que creua el massís del Montseny, val la pena fer-la amb Vespa.
Després de 1000 viratges ens aturem a l’Hotel Sant Bernat, a prop del poble del Montseny. Un hotel molt encantador on jo hi he anat de ben petit. Allà ens asseiem a la terrassa a prendre un refrigeri i comentar la ruta, gaudint d’unes vistes extraordinàries. Sempre m’ha agradat aquest hotelet, llàstima del preu.




Esgotada l’estoneta fem la baixada passant pel costat de la Costa del Montseny. Si no fos per l’hora, haguéssim agafat aquesta carretera que porta al Turò de l’Home, la muntanya més alta de la comarca (1700 mt). Fora xulo fer-nos una foto totes les Vespes en filera allà dalt. Ho deixem per un altre dia.
Ens aturem a Llinars a acomiadar-nos del Goro i la Mari Carmen. Més endavant acomiadem a en Jordi que tira cap a Mataró i jo m’aturo a Parets on dic adéu al Pere i l’Oriol.
Repeteixo: ruta molt verda i molt bona companyia. Espero repetir i tornar a coincidir amb tot aquesta bona gent.

Llegir més...

martes, 17 de abril de 2012

RAL 5019

Aquesta és la referència de la pintura amb que he pintat la Primavera. Bé queden quatre coses però ja està casi a punt.




Ha quedat perfecte: RAL 5019 bicapa amb els vinils posats. També hem pintat el caballet, les llàntes, el tub d'escapament, hem posat gomes noves, tapissat de blau el seient i restaurat el portabultos amb roda de recambi inclosa.


Frontal.


Aquí el pilot provador oficial fent un test. Veureu que no porta casc, però no el necessita ja que té el cap més dur que una pedra.


Llegir més...