domingo, 16 de septiembre de 2012

3er Scooter Run Arenys de Mar 2012

Sortida descafeinada la que vam fer diumenge. Ruta de 69 Km pel Maresme. Ens trobem a Arenys de Mar per fer una visita guiada pel poble. Ens aturem al port i fem una foto de la família Vesparuteros.


AL final no va ploure però estava molt núvol. A veure si trobeu la "Vespa" que sobra. Un intrús, vaja.



Seguidament vam anar cap al punt de trobada davant de l'Ateneu on hi ha la seu de la secció motera de l'Ateneu. Allí vam esmorzar ... bé no era un esmorzar con cal, café amb llet i cruosants, això sí, de passtisseria. Eren molt bons, però es clar, un s'espera un esmorzar de forquilla com cal.




I per fí marxem a fer la ruta. Cap a Sant Celoni i tornar per Tordera. Ruta sense cap interès, molts quilòmetres i molts cotxes.










Mala organització, el grup es trencava molt ja que els mateixos organitzadors rodaven molt depressa, cruïlles mal senyalitzades amb perill d'equivocar-se, ... Una cosa bona: els obsequis, la samarreta és de bona qualitat.
Nosaltres vam marxar cap a dinar a casa, però els que es van quedar ens asseguren que el dinar va estar força bé i s'ho van passar pipa amb la gresca posterior.

Llegir més...